ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΥΠΝΟ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Το κρεβάτι σας πρέπει να είναι άνετο και τα σκεπάσματα κατάλ­ληλα για τη θερμοκρασία του δωματίου. Όταν κοιμάστε πέ­φτει η θερμοκρασία του σώματος κι αν δεν είστε σκεπασμένοι κα­λά θα κρυώσετε.

Το κρεβάτι πρέπει να είναι καθαρό και τακτοποιημένο! Παρόλο που πολλοί θεωρούν περιττό το καθημερινό στρώσιμο, αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που διευκολύνει τον ύπνο.

Τα φυσικά υλικά δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για τον ύπνο. Τα σεντόνια και τα σκεπάσματα από βαμβάκι, μαλλί ή και μετάξι είναι τα καταλληλότερα αφού απορροφούν την υγρασία και είναι μονωτικά. Αντίθετα, τα νάιλον και πολυέστερ δεν έχουν αυτές τις ιδιότητες και είναι κα­λό να τα αποφεύγετε. Το λινό, τέλος, είναι το καταλληλότερο ύφασμα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αγοράστε το κατάλληλο στρώμα. Σκεφτείτε τι απαιτήσεις έχει το σώμα σας. Και πάνω από όλα την άνεση, δηλαδή το στρώμα να υποδέχεται απαλά το σώμα χωρίς να το αναγκάζει να παίρνει άβολες στάσεις.

Φυσικά, εξίσου σημαντική είναι και η στήριξη του κεφαλιού και του κορμού ώστε να μη βουλιάζει κάθε φορά που αλλάζουμε στάση.

Τα καλής ποιότητας υποαλλέργικά υλικά που αντέχουν στην καθημερινή χρήση είναι η απάντηση για ένα ξεκούραστο ύπνο.

Φτιάχνουμε τα Όνειρά σας

Στρωματοποιία Ζακύνθου