ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

BABY LATEX

COTTON 100%

Μαξιλάρι με 100% βαμβακερό κάλυμμα και γέμιση από 100% φυσικό βαμβάκι χωρίς προσμίξεις και πολυεστερικές ίνες. Ιδανικό για όσους χρειάζονται σκληρό μαξιλάρι.

CRYSTAL

Μαλακό υποαλλεργικό και πλενόμενο με ύφασμα βαμβακοσατέν ριγέ. Γέμιση από επεξεργασμένες μικροΐνες που παρέχουν άμεση επαναφορά.

ALOE VERA

Πολύ μαλακό μαξιλάρι, πλενόμενο, υποαλλεργικό και ιδιαίτερα δημοφιλές. Με ύφασμα εμποτισμένο με αλόη και γέμιση  απο σιλικονούχες μικρο-ίνες. Δημιουργεί μια φυσική αίσθηση χαλάρωσης.

DORMY

Μέτρια μαλακό υποαλλεργικό και πλενόμενο. Η γέμιση πολυεστερικής μικροίνας και silicon fider bal σε συνδυασμό με το πολυτελές ύφασμα και το όμορφο ρέλι δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας στον ύπνο σας.

LATEX ALOE VERA

Μαλακό, εύκαμπτο μαξιλάρι από latex foam με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και ανοιχτές κυψέλες που επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση του αέρα. Κάλυμμα εμπλουτισμένο με aloe vera,  αφαιρούμενο και πλενόμενο στους 30o C

LUXURY

Για τους λάτρεις της απαλότητας, ένα μαξιλάρι κατασκευασμένο με πολυεστερικές μικροΐνες που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά των ακάρεων. Με το πολυτελες ύφασμα και το όμορφο ρέλι δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας στον ύπνο σας.

SLEEP EASY

Κλασικό μαξιλάρι μαλακό και πλενόμενο από υποαλλεργικές συνθετικές ίνες.

MEMORY FOAM "ΧΑΜΟΜΗΛΙ"

Το “Xαμομήλι μασάζ” είναι ένα υποαλλεργικό μαξιλάρι κατασκευασμένο από memory foam. Ο εμπλουτισμός του με essence χαμομηλιού προσφέρει μια ξεχωριστή νότα χαλάρωσης. Η ανάγλυφη περιοχή του προσφέρει την αίσθηση ενός ευεργετικού μασάζ.

MEMORY COOL GEL

Πρωτοποριακό μαξιλάρι για τέλεια πρόσφυση στο ανθρώπινο σώμα και σταθερότητα θερμοκρασίας. Ιδανικό για όσους έχουν προβλήματα εφίδρωσης, κατασκευασμένο από memory foam και cool gel για έναν φανταστικό ύπνο στην τέλεια θερμοκρασία.

COMFORT MEMORY

Ιδανικό μαξιλάρι για όσους κοιμούνται στο πλάι με γέμισμα από νιφάδες memory foam που αγκαλιάζουν τον αυχένα. Τελείωμα με όμορφο ρέλι και ύφασμα 100% βαμβάκι.

AQUA

Το μαξιλάρι aqua κατασκευασμένο από υποαλλεργικές συνθετικές ίνες πολυεστέρα, προσφέρει άνεση, ξεκούραση και εύκολη προσαρμογή στις ανάγκες του αυχένα σας.

ALOE FEEL

Έξτρα μαλακό μαξιλάρι με memory foam εμπλουτισμένο με aloe vera, χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες και OEKOTEX STANDARD 100. Διευκολύνει τον ύπνο, απομνημονεύει το σχημα του κεφαλιου και του αυχένα για σωστή στήριξη και άνεση.

100% LATEX

Έξστρα μαλακό και αφράτο μαξιλάρι με 100% latex και antiacaria ύφασμα, υποαλλεργικό με OEKOTEX STANDARD 100 χωρίς επιβλαβείς ουσίες.

Φτιάχνουμε τα Όνειρά σας

Στρωματοποιία Ζακύνθου